Facebook
jún 13, 12
Weboriginal
No Comments
WordPress plugin Facebook támogatással

WordPress plugin Facebook támogatással

Világszerte és  hazánkban is sokan használnak WordPress-t akár blog írására, akár  weboldalukhoz.  Eddig csak  lelkes programozók vagy nagyobb cégek által készített bővítményeket  használhattunk a  weboldal és a Facebook oldal /profil összekapcsolására. Most már elérhető  Facebook által is támogatott “Facebook for WordPress plugin“.

WorPress  jelenleg a világon az egyik  legkedveltebb motor  a blogerek körében, az interneten a blogerek 16,6%-a használ WordPresst.

Ezzel a pluginnal  más linkjeire is tudunk hivatkozni,  a Facebook hozzászólásainkban másokat is megemlíthetünk és bejegyzéseinket is megjeleníthetjük Facebook oldalunkon és profilunkon is.

Facebook

A  plugin segítségével könnyen tudunk akár állapot frissítést is Facebook oldalunkhoz hozzáadni, sőt saját profiloldalunk idővonalához is.

Clash Of Clans HackRobuxed Roblox HackNo Human Verification Roblox HackCocgemsgiveaways Com HackSuper Mario Run HackIskid Org Robux HackRobloxgiveaway Xyz Cheat Hack8ballpool ppf info Hack8ballpoolhack Us Hackvaingiveaways Top Vainglory HackIskid Org Robux Hack“My Cafe Recipes Stories HackPanda Pop HackMobile Legends HackKritika HackClash Royale HackFree Streaming Movie Online 2017

Facebook

A beépülő modul a   megírt bejegyzéseket is megjeleníti a Facebook oldalon és akár a profil oldalon is.

Facebook

A “Facebook plugin for WordPress”  mobil eszközökön is használható lesz, és nemzetközi  támogatása is elérhető lesz rövidesen.

További információért  és  ha segítségre van szükséged a telepítéshez látogass el  a hivatalos Facebook dokumentáció oldalra.

Nagyon jó ez a plugin, egy apró  kérdés merül fel bennem. Nagyon sokan  bejegyzéseiket megjelenítik  Twitteren, Linkedinen  és még számos közösségi oldalon. Ha ezt a plugint  is használom akkor bejegyzéseimet minimum két helyen  kell  eszközölnöm. Hányan lesznek akik a jelenleg is használt, többé kevésbé bevált egyéb eszközeik használatát ezen plugin előnyére csökkentik?

Ha valakit mégis érdekel, hogyan lehet több közösségi oldalon egyidejűleg megjeleníteni blogunk bejegyzéseit, azoknak ajánlom figyelmébe a  6 hasznos eszköz a Facebook oldalunk frissítéséhez című bejegyzésünket.

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.