Facebook
jún 13, 12
Weboriginal
No Comments
WordPress plugin Facebook támogatással

WordPress plugin Facebook támogatással

Világszerte és  hazánkban is sokan használnak WordPress-t akár blog írására, akár  weboldalukhoz.  Eddig csak  lelkes programozók vagy nagyobb cégek által készített bővítményeket  használhattunk a  weboldal és a Facebook oldal /profil összekapcsolására. Most már elérhető  Facebook által is támogatott “Facebook for WordPress plugin“.

WorPress  jelenleg a világon az egyik  legkedveltebb motor  a blogerek körében, az interneten a blogerek 16,6%-a használ WordPresst.

Ezzel a pluginnal  más linkjeire is tudunk hivatkozni,  a Facebook hozzászólásainkban másokat is megemlíthetünk és bejegyzéseinket is megjeleníthetjük Facebook oldalunkon és profilunkon is.

Facebook

A  plugin segítségével könnyen tudunk akár állapot frissítést is Facebook oldalunkhoz hozzáadni, sőt saját profiloldalunk idővonalához is.

Facebook

A beépülő modul a   megírt bejegyzéseket is megjeleníti a Facebook oldalon és akár a profil oldalon is.

Facebook

A “Facebook plugin for WordPress”  mobil eszközökön is használható lesz, és nemzetközi  támogatása is elérhető lesz rövidesen.

További információért  és  ha segítségre van szükséged a telepítéshez látogass el  a hivatalos Facebook dokumentáció oldalra.

Nagyon jó ez a plugin, egy apró  kérdés merül fel bennem. Nagyon sokan  bejegyzéseiket megjelenítik  Twitteren, Linkedinen  és még számos közösségi oldalon. Ha ezt a plugint  is használom akkor bejegyzéseimet minimum két helyen  kell  eszközölnöm. Hányan lesznek akik a jelenleg is használt, többé kevésbé bevált egyéb eszközeik használatát ezen plugin előnyére csökkentik?

Ha valakit mégis érdekel, hogyan lehet több közösségi oldalon egyidejűleg megjeleníteni blogunk bejegyzéseit, azoknak ajánlom figyelmébe a  6 hasznos eszköz a Facebook oldalunk frissítéséhez című bejegyzésünket.

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.