Twitter
jún 7, 11
Weboriginal
No Comments
Twitter követő gomb az azonali követéshez

Twitter követő gomb az azonali követéshez

Twitter azért, hogy jelenlétét még jobban erősítse a weben, 2011. május 31-én jelentette be, hogy készített egy “Follow” gombot.  A gomb kódrészletét kell a weboldalba beilleszteni, ezzel lehetővé válik a gyorsabb követés, de csak bejelentkezett állapotban.

Eddig annak aki egy Twitter felhasználót követni szeretett volna az  a twitter.com oldalon keresztül  tehette ezt csak meg. Azok a felhasználók akik nem posztolnak, csak olvasnak, azoknak is be kellett jelentkezniük ahhoz, hogy a követő listájukhoz hozzá tudjanak adni valamit vagy valakit.

Az új követő gomb aplikációval közvetlenül lehet majd egy-egy felhasználót  követni a Twitteren.   Gondoskodtak a fejlesztők számára egy nagyon átfogó “Follow” gomb leírással ahol sok féle testre szabási lehetőséget is bemutatnak.  A “Follow” gomb még nem működik ssl-el, de azt ígérik hamarosan erre is találnak megoldást.

 

Follow

Ezzel  “Follow” gombbal szeretnék elősegíteni, hogy vállalatokat, brandeket, márkákat könnyebben lehessen követni, a követők pedig ezáltal többször térnek vissza majd az oldalra.

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.