Tartalomfejlesztés

Nem csupán vázat, technikai hátteret kínálunk – de teljes megoldásokra törekszünk, hiszen így érhető el, hogy az Ön internetes megjelenése hatékony és harmonikus legyen. Együtt dolgozunk Önnel a koncepciótól a honlap elkészültén át a látogatói visszajelzések feldolgozásáig.

Ideális esetben a technikai fejlesztés és a tartalomfejlesztés, szövegírás párhuzamosan, összehangoltan halad. Ebben a fázisban érdemes az online marketing tervet is elkészíteni, mivel a hatékony keresőoptimalizálás és a Google Adwords hirdetési kampányokhoz elengedhetelen mind a megfelő technikai hátter mind pedig a weboldal keresőbarát tartalmi kialakítása.

Ilyenkor Önnek is kevés feladata van: nem várjuk el, hogy tartalmait elhozza – elegendő, ha szövegíróinkkal, tartalomfejlesztőinkkel megbeszéli, hogy mire van szüksége.

Szövegíróink nem csupán honlapok szövegeit készítik el: más szervezeti kommunikációs kérdéssel, tartalomfejlesztési problémával is bizalommal fordulhat Hozzájuk. Ők arra törekednek, hogy mindenféle üzenethez megtalálják a megfelelő formát és hordozót. Tapasztalatuk a PR és a marketing-kommunikáció területén kiegészül a nyelv alapos ismeretével.

Honlap-fordítási feladatokat stratégiai partnerünkkel, a Reflex Fordítóirodával együttműködve végzünk.

Hozzászólások zárolva vannal.