Google hírek
ápr 27, 12
Weboriginal
No Comments
StarCraft témájú meglepetés a Google-től

StarCraft témájú meglepetés a Google-től

Google legújabb meglepetése, amit valamiért Google Easter Egg-nek, vagyis Google Húsvéti Tojásnak neveznek és a StarCraft stratégiai játék egyik pályájának az alapja.  A keresőbe “zerg rush” kulcsszót beírva támadás fogja érni a keresésedet, amit Neked meg kell mentened.

StarCraftban sok pálya létezik (itt egy kicsit zavarban vagyok, nem játszok ezzel a játékkal, így nem biztos, hogy így hívják), az egyik ilyen a “zerg”.  A játékban rovarhoz hasonló teremtényekkel kell játszani, szomorú de a végcéllal annyira nem vagyok tisztában, lehet játszanom kellene játékkal?

 

A “zerg rush” kulcsszó beírása után Google “o”-i megtámadják a keresési eredményt, nekünk felhasználóknak nincs más dolgunk csak annyi hogy a támadást visszaverjük. A támadás visszaverésekor az egér lesz segítségünkre, ennek segítségével lehet az “o”-kat megsemmisíteni.

StarCraft

Bármennyire küzdünk is a keresési eredményünk el fog bukni, és a “o”-ból ki  fog rakódni két G betű, amely a Good Game rövidítése. A játék végén lehetőségünk van az elért eredmény megosztására is a Google+-on keresztül.

StarCraft

És itt a játék amit megjósoltak szerint el is vesztettünk:

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.