Multimédia

Egy kép vagy ezer szó?

Sok mindenre alkalmas az írás, de van olyan tartalom, amit érdemesebb képben, videóban közzétenni…Az ilyen tartalmak sikerének titka a multimedialitás, azaz az információt többféle hordozóra bízva juttatjuk el az Ön látogatóihoz.

Mikor segít a multimédia alkalmazása?

A különböző hordozók révén gazdagabb élményhez jut az Ön célcsoportja… Ez a gazdagabb élmény nem csak tény-jellegű információk közvetítését teszi lehetővé, de hangulatok, élmények közvetítését is. A multimediális tartalmak alkalmazásával hatékonyan oldható meg, hogy az Ön látogatói ne csak racionális viszonyba kerüljenek az Ön szervezetével, de érzelmi viszony is kialakulhasson.

Hogyan segítünk?

Készítünk fényképeket honlapjára; Az Ön fotóit fejlesztőink úgy dolgozzák fel, hogy azok ne csak informatívak legyenek, de illeszkedjenek az Ön internetes megjelenésébe, és közben a fontos részletek se vesszenek el.

Forgatunk videóanyagot, és nem csupán a technikai lebonyolításban segítünk, de az Ön tartalmainak videóra adaptálásában is.

3D és 2D animációkban járatos partnerünkkel együttműködve digitálisan előállított videótartalmak elkészítését is vállaljuk. Az ilyen videóanyag képi világa nem ismer korlátokat: éppúgy alkalmas tervek modellezésére, bonyolult szerkezetek érthető megjelenítésére, mint egy PR anyag, vagy egy reklámfilm különleges hangulatának megteremtésére.

Hozzászólások zárolva vannal.