Google Adwords
máj 10, 11
Weboriginal
No Comments
Megjelenet a Adwords Szerkesztő 9.0 verziója

Megjelenet a Adwords Szerkesztő 9.0 verziója

AdWords Editor2010.05.06-án jelent meg az Adwords Szekesztő 9.0 verziója. Számos új szolgáltatás lesz elérhető a szerkesztőben amelynek segítségével könnyebben és hatékonyabban lehet a hirdetéseket kezelni,  akár több fiókon egyszerre.

 

 

 

Főbb változások:

  • Hirdetések webhelylinkjeinek kezelése: Támogatást biztosít a webhelylinkek kezelésére, fel  és letöltésére, illetve exportálására és importálására egyaránt.
  • A Több elem hozzáadása/frissítése és a CSV importálása eszköz tovább lett fejlesztve: új adatok beírásakor a Több elem hozzáadása/frissítése eszközhasználatával tetszőleges sorrendben lehet hozzáadni az adatokat,  majd a fejléceket saját magunk rendelhetjük, hozzá az oszlopokhoz. Csv importálása funkcióval már lehetővé vált a szöveg beillesztése, és importálni lehet már fájlból is.
  • Csúcskategóriás mobilkészülékek célzási beállításainak megadása: lehetővé vált a mobil eszközök kapmány beállításait is a szerkesztőben, beleértve a az Android, az iPhone, az iPad és a Palm készülékek célzását is.
  • Több fiók, illetve Ügyfélközpontok hatékonyabb kezelése: lehetővé teszi a fiókok rendezését, illetve az azokra történő keresést, több fiók kijelölését és eltávolítását is.
  • Sokkal könnyebbé vált a keresés, illetve a kizáró kulcsszavak, az elhelyezések és a közönség tömeges módosítása

A rendszer az AdWords Szerkesztőbe történő legközelebbi belépésedkor kérni fogja automatikusan a frissítést. Ha még nem használtad  AdWords Szerkesztő webhelyéről is letöltheted.

Ha  telepítetted az AdWords Szerkesztő új verzióját, fiókjaidat ismételten le kell töltened. A megjegyzések és a még fel nem töltött módosítások megőrzéséhez válaszd az automatikus frissítési felszólításban a Biztonsági másolat, majd frissítés lehetőséget, és mentsd számítógépedre a biztonságimentés-fájlt. Ezt követően töltsd le újra fiókod, majd importáld a biztonsági mentés fájlját az AdWords Szerkesztőbe.

 

Forrás: Inside Adwords Magyarország

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.