Keresőoptimalizáló

Keresőoptimalizáló munkatársaink végzik a Weboriginal által készített weblapok Google-keresőoptimalizálását, különös tekintettel a tartalom optimalizálására, a linkmenedzsmentre (vásárolt és cserelinkek) és az affiliate marketingre.

Alapkövetelményünk az angol nyelvtudás, a weblaptervezői múlt és a Web iránti szenvedélyes érdeklődés. A felsőfokú végzettség, ill. további idegen nyelvek ismerete előnyt jelent.

Leginkább azoknak a komoly SEO tapasztalatokkal rendelkező, önmagukat ezen a területen folyamatosan és intenzíven továbbképező jelentkezőknek örülünk, akik már számos sikeres optimalizálást végeztek, a megfelelő weboldalakat a Google találati lista első 10 találata közé felhozva.

Akkor se add fel azonban, ha nincs gyakorlatod, de komolyan érdekel a téma és az elkövetkező néhány évben szeretnél a keresőoptimalizálásban dolgozni. Mi lépésről-lépésre megtanítunk mindenre, amit tudnod kell, ráadásul néhány hét múlva már pénzt is kereshetsz!

Minthogy különböző (európai) nyelvű weblapokat is készítünk, amelyek csak ezeken a nyelveken optimalizálhatók, ezért biztos idegen nyelvismerettel (német, francia, spanyol, olasz, szlovák, román, lengyel stb.) rendelkező versenyzők jelentkezésére is számítunk.

Várjuk szakmai önéletrajzodat és referenciáidat a contact@weboriginal.eu e-mail címen. Előre is köszönjük jelentkezésedet!