Keresőmarketing ( Search Engine Marketing)

Az keresőmarketing az online marketing egyik legjelentősebb területe, melynek segítségével növelhetjük weboldalunk ismertségét.

Az interneten történő megjelenés napjainkban egyre nélkülözhetetlenebb. Egy weboldal azonban önmagában nem sokat ér, ha nem találnak rá azok, akiknek szántunk. Ebben segít nekünk a keresőmarketing.

keresomarketingHa bármilyen információra, szolgáltatásra vagy termékre van szükség, az internetezők többsége a keresőket, elsősorban a Google-t használja. Keresőoptimalizálással és AdWords hirdetéssel foglalkozó kollégáink segítenek, hogy az Ön oldala megtalálható legyen az első oldalon.

Az AdWords hirdetés előnye, hogy cégünk azonnal ott lehet az első oldalon, míg a keresőoptimalizálás egy hosszabb folyamat.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a keresőoptimalizálás egy hosszú távú befektetés, melynek eredménye nem azonnal jelentkezik, azonban hosszabb távon azonban hatalmas előnyt jelent. Segítségével növeljük cégük ismertségét, új látogatókat, ezáltal új ügyfeleket szerzünk.

Azonban nem elég, hogy weboldalunkat megtalálják, hiszen egy nem megfelelően kialakított honlap el is riaszthatja a látogatókat. Weblap elemzésünk segít feltárni és honlapja gyengeségeit.

Hozzászólások zárolva vannal.