Gyorsul a domain.hu regisztráció

2011. június 1-től  változik a .hu domain regisztráció folyamata.  Ez egyik legfontosabb változás, hogy 1-2 nap alatt használni lehet majd a .hu domaineket, megszűnik a két hetes várakozás. Én személy szerint ezt a 2 hetes várakozást sohasem értettem, ezért nagy örömmel várom ezt a változást.

A domain  igény benyújtását követően műszaki és adminisztrátori ellenőrzés után  “Feltételes használatba adásra” kerül a domain. Az igénylő műszakilag használni tudja (de még nem lesz “Bejegyzett” állapotú). Ezzel egyidejűleg a domain megjelenik a nyilvános kihirdetési listán. Ez a lista hasonló lesz a jelenlegi várólistához, de 8 napon  belül lehet élni kifogással. Ha senki nem él  kifogással a domain bejegyezéssel szemben, akkor a domain ” Bejegyzett” státuszba kerül.

8 napon belül ha valaki kifogással akar élni továbbra is domain regisztrátorhoz kell  fordulni. Ha panasz érkezik a domain regisztrációval szemben a jelenlegi Tanácsadó Testület eljárásának megfelelő lépések történnek meg, de a korábbival szemben rövidebb max. 3  héten belül döntést hoznak.

My Cafe Recipe Stories HackGolf Clash HackPokemon Duel HackMobile Legends HackSuper Mario Run HackRoblox Robux HackClash Royale Cheat HackYugioh Duel Links Gems and Golds HackFree Streaming Movie Online 2017

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.