Google +
jan 20, 12
Weboriginal
No Comments
Google fiók készítése esetén automaikusan létrejön a Google+ profil is

Google fiók készítése esetén automaikusan létrejön a Google+ profil is

Google bemutatta az új fiók létrehozásához alkalmazott oldalt. Ez első sorban grafikai megjelenésében lett új, alkalmazkodik az elmúlt hónapokban bevezetett megjelenéshez ( lásd. Gmail).

Az új fiók létrehozásánál a régi fiók készítésénél egy kicsivel kevesebb adatot kell megadni. Azonban itt már kötelező megadni  nevet, születési dátumot és a nemet.

Google Fiók

Az új formban azért egy különlegesség is van, a legalsó checkboxot a Google automatikusan kijelölte, tehát elméletben nincs már dolgunk vele. De, nézzük meg  mit is jelölt be nekünk a Google automatikusan?

“A Google felhasználhatja fiókadataimat a tartalmak és hirdetések +1-einek személyre szabásához a nem a Google tulajdonát képező webhelyeken”

A regisztráció első lépése után, miután minden szükséges adatot kitöltöttünk a második lépéseként személyre tudjuk szabni a fiókunkat. Képet tölthetünk fel magunkról, de csak azért, hogy ismerőseink megismerjenek minket 🙂

Google Profil

Harmadik lépésben, már csak értesít a Google arról, hogy a fiókunk elkészült. Ezután már használhatjuk a Google szolgáltatásokat. Ami még azért érdekesség, hogy ezzel a regisztrációval együtt automatikusan elkészült a Google+ profilunk is.

 

 

 

 

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.