Google algoritmus változásai

Google algoritmus változásai

Google évente 500-600 alkalommal változtat a keresési algoritmuson, ezen változások nagy részét nem is vesszük észre. Azonban néhány nagyobb algoritmus változás nagyon meg tudja változtatni a keresési eredményeket, a helyezéseinket és ebből következően a weboldalunk forgalma jelentősen vissza is eshet.

A változások pontos időpontjának meghatározása segítséget nyújthat nem csak a keresőoptimalizálóknak, hanem annak is aki csak érdeklődik az online marketing ezen ága iránt. Itt most évenkénti bontásban tettük közzé, hogy mikor milyen változások történtek, néhány esetben pedig még hasznos cikkekre is felhívjuk  figyelmet az adott frissítéssel kapcsolatban.

 • ked
  21
  ápr
  2015

  Ritka alkalmak egyike volt, hogy a Google előre bejelentett egy algoritmus változást. Április 21.-től indult el a mobil keresési rangsort befolyásoló frissítés, ami a mobil-barát oldalaknak kedvez.

 • vas
  03
  máj
  2015

  A Google hivatalosan is megerősítette, hogy változtatásokat hajtottak végre az alap algoritmusban. Az Április végétől egészen Május közepéig tartó helyezésváltozásokat, a SEO szakmában csak Fantom 2-n …

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.