Google Adwords hirdetés

Vannak esetek, amikor a hatékony, keresőoptimalizált internetes megjelenést érdemes még Adwords hirdetéssel támogatni. Amennyiben honlapja rendben van – azaz hű és jó képet ad az Ön szervezetéről, szolgáltatásairól, és a keresőoptimalizálásnak köszönhetően abban is biztos lehet, hogy az Ön honlapja jól látható az internetes keresőkben. Így mindenki, aki a szervezet, vagy a szolgáltatás után érdeklődik, eljut a megfelelő információkhoz.

Mégis szükség lehet arra, hogy egy újabb csatorna nyitásával még több emberhez jusson el. Amikor Önnek egyedülálló ötlete van, ha olyan szolgáltatást indít, amire korábban még nem volt példa, vagy olyan termékkel jelenik meg, ami egészen újszerű, a legjobb megoldás egy Google hirdetés.

Előfordulnak olyan esetek is, hogy az oldal tartalma, a szervezet szerteágazó tevékenysége miatt a keresőoptimalizálás nem kifizetődő. Ha a tevékenységeket csak sok keresőszóval lehet lefedni, akkor érdemes elgondolkozni egy célzott, költséghatékony kampányon, a Google AdWords  hirdetési rendszer használatán.
A Weboriginal Google AdWords hirdetési rendszerben minősített és internetes hirdetésekben járatos munkatársai ebben is segítenek Önnek.

Adwords Kampányok

Google Adwords hirdetésOlyan Adwords hirdetésre van szükség, ami célzott, mégis sokakat elér, és csak a valós megkeresések kerülnek pénzbe, vagyis Ön csak akkor fizet amikor a hirdetésére kattintanak, nem  pedig akkor amikor megjelenik.

Google Adwords kampányok számos típusa létezik, mi kiválasztjuk az Önnek legjobban megfelelőt. Ha szükséges akkor  nem csak a keresőkben fog megjelenni a hirdetése kulcsszavak keresések eredményeként, hanem Google Display hálózatában, vagy a Youtube  felületén, vagy mobil  hálózatban.

Miben segítünk?

  • kitaláljuk hirdetésének szövegét – aminek szigorú feltételeknek kell megfelelni, 95 leütésben kell megfogalmazni az Ön szolgáltatásának lényegét
  • segítünk megfelelő kulcsszavakat találni – hogy a Google a megfelelő keresések mellett jelenítse meg az Ön hirdetését- hogy a Google a megfelelő keresések mellett jelenítse meg az Ön hirdetését
  • display hirdetéséhez képet elkészítjük – hogy legyen figyelemfelkeltő
  • click to call – érjék el Önt mobile eszközökön is
  • mobil eszközök alkalmazásaiban – hogy ott is legyenek elérhetőek
  • lebonyolítjuk a kampánnyal kapcsolatos adminisztrációt – beállítjuk a meghatározott kulcsszavakat és szövegeket, gondoskodunk a megjelenésről
  •  nyomon követjük a kampány sikerességét – folyamatosan ellenőrizzük a statisztikákat és ezek alapján segítünk hatékonyabbá tenni a hirdetés szövegét, illetve a kulcsszavakat, ha szükségesTagjai vagyunk a Google Pertners programjának, dolgozóink folyamatos képzésben részesülnek, amit évente ismétlődő vizsgával erősítenek meg, bizonyítva azt, hogy a tudásuk nem kopott el és az újdonságokból is  magas a tudásuk.
Google Adwords hirdetés azon felül, hogy folyamatos megkereséséket biztosít Önnek a weboldalán keresztül, abban is hasznos segítséget nyújt, hogy  a keresőoptimalizáláshoz ki lehet választani a fontos kulcsszavakat amelyekre Önnek javasolt az organikus találatok között is megjelennie.
Google Adwords  hirdetés, Facebook hirdetés és Facebook kampány és keresőoptimalizálás, ezzel  a három eszközzel az Online marketing teljes  tárházát  fel tudja vonultatni a vállalkozásának sikeressé tételéért.

Hozzászólások zárolva vannal.