Google +
jan 10, 12
Weboriginal
No Comments
Google+ a keresési listában

Google+ a keresési listában

Google ismét új jellemzőket mutatott be a Google+ al kapcsolatban, ez az újítás letisztázza  az eddigi újdonságokat, de az elmúlt hónapokban történt kisebb nagyobb változásokat is . Az elmúlt hónapban felhasználók által épített saját közösségi hálózat erősítésére is szolgálni fog. Ezen  újítások az elkövetkezendő napokban fog megjelenni a google.com-on.

A most bejelentett újdonságokkal személyes hálózatot lehet építésére nyílik  lehetőség a keresési eredményekből egy kattintással. Google oldal, profilok teljes integárlásra kerültek.

Személyes eredmények a Google+ -ből és intergálás a keresési eredményekben. 

Toggle

Felhasználók  a keresési eredmények felett egy új ikon segítségével tudják megnyitni, hogy a tárgyhoz tartozó keresésben a köreikben kik  plusszolták már az adott eredményekhez tartozó oldalt.  Ezt a lehetőséget már eddig is biztosította a Google, csak nem kötötte össze a keresési eredményekkel. Ennél az egyedi ikonál, csak olyan köreinkben tartozó ismerősök fognak megjelenni akik  plusszolták az adott eredményt, így egyfajta bizalmi viszonynak is értelmezi a Google.

Personal results

Google+ profilok a keresési eredményekben

Google hónapokkal ezelőtt tette lehetővé, hogy a Google profilok megjelenjenek a keresőben, ezzel a bloguk pozícióját tudták erősíteni.  A jövőben egy név beírásakor Google lehetővé teszi, hogy a keresett ember profilja előkelő helyet foglaljon el a keresőkben. A keresési eredményekben lehetőségünk lesz az adott felhasználót a saját köreinkhez hozzáadni.

Profiles in search

Az emberek és a Adwords kapcsolata

Google már decemberben elkezdte a Google+ -t adwords hirdetések közé beágyazni. A jövőben  jobb oldalon a jelenlegi Adwords hirdetés helyén fog  megjelenni a Page & People integrációja, amely szintén az adott keresési eredményhez fog kapcsolódni. Ez az integráció abból a szempontból lesz érdekes, hogy számos felhasználó ezen a részen megjelenő eredményeket hirdetésnek fogja tekinteni. A felhasználói visszajelzésekből fog kiderülni,hogy az  erre a pozícióra helyezett lista mennyire lesz eredményes.

People and Pages

Példátlan biztonság, mint a G-mail esetében:

Bejelentkezett felhasználók esetében SSL kapcsolaton keresztül fognak a keresési eredmények  megjelenni.  Ez utóbbi úgy tűnik, hogy nagyon jó lesz a felhasználónak és a felhasználónak az érdekében lett kialakítva. De ez a mostanában nagy vihart ECPA miatt  lett főként kialakítva, mert USA-ban még a Google-nak is figyelembe kell vennie az ebben előírtakat.

A végén itt található egy videó, amelyen a Google a  most bejelentett újdonságot mutatja be egy kicsit máshogyan.

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.