Facebook kampány

A Facebook a világ legnépszerűbb közösségi szolgáltatása, és a Facebook oldalak segítségével a vállalatok rajongói oldalt alakíthatnak ki márkáik, termékeik, szolgáltatásaik rajongói számára. Ezek a felületen közvetlen környezetet biztosíthatnak, ahol e rajongók személyes kapcsolatba kerülhetnek az adott termékkel, szolgáltatással így az Ön vállakozásával is.

A Weboriginal-nál tisztában vagyunk azzal, hogy a Facebook marketing többet jelent a Facebook hirdetések puszta megvásárlásánál, menedzselésénél. A cégtulajdonosok és marketingesek immár fogyasztói közösségeket építhetnek fel, bővíthetnek és kezelhetnek márkájuk, termékük számára, és rendelkezhetnek e közvetlen fogyasztói kapcsolatokkal.

Ennek következtében a sikeres Facebook marketinghez megfelelő tervezés, valamint a kellő erőforrások és tapasztalat szükséges, melyet a Weboriginal biztosít Ön számára.

A Facebook kampány kezelése

Facebook kampánySegítséget nyújtunk a Facebookon folytatott médiakampányok megtervezésében, célközönségük elérésében, és a megvalósításban. Tanácsadóink szoros együttműködés keretein belül megértik az Ön célkitűzéseit, és ennek megfelelően tesznek ajánlásokat.
A Facebook által kínált, a célközönség elérésére szolgáló kifinomult funkciók – így a fizikai demográfia és a kontextuális célzás – révén pontosan a megfelelő fogyasztókat lehet elérni.

A Facebook kampány  optimalizálása

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a Facebook kampány teljesítményét. Tanácsadóink állandóan finomítják a kampányt, hogy minél eredményesebbé tegyék azt. A kampányok optimalizálása terén szerzett szakértelmünknek köszönhetően cégünk kínál elsőként teljesítményre vonatkozó garanciát a Facebookon!

Facebook rajongói tábor

Fontosnak tartjuk a rajongói bázisok kiépítését. Noha a sikeres Facebook marketingkampányok egyik kulcsfontosságú mutatója a jelentős méretű, minőségi rajongói bázis, a közösségi médiában éppoly fontos a hitelesség is.
Segítünk a marketingeseknek olyan témák kezdeményezésében és irányításában, amelyek fenntartják a rajongók érdeklődését.
A Facebook marketingkampányok lényege a márkáról/termékről vagy szolgáltatásról szóló beszélgetések. Ahogy növekszik a Facebook oldal népszerűsége és nő a rajongóinak száma, létfontosságú a kommunikáció fenntartása oly módon, hogy figyelemmel kísérjük, nem kerül-e sor visszaélésre rosszindulatú hozzászólásokra a beszélgetésekben, a megjegyzésekben, illetve az üzenőfal üzeneteiben.
Ügyfeleink részére állandó visszajelzést és ajánlásokat teszünk, a rajongói tábor  beszélgetéséről, visszajelzéseiről. Ajánlást teszünk arról is , hogy mikor milyen bejegyzéseket érdemes megjeleníteni és milyen módon.

Facebook hirdetés

Facebook kampány és rajongói tábor építése során, vagy éppen a weboldalunk nagyközönséggel történő megismertetése során segítségünkre lehetnek a Facebook hirdetések. Hirdetéseket nem csak Facebook oldalunk rajongói táborának növeléséhez tudjuk elkészíteni, hanem weboldalunkhoz közvetelnül is adhatunk fel hirdetéseket.
A Facebook hirdetését folyamatosan követjük, mert nem csak a hirdetések árát kell optimalizálni, hanem a hirdetés során felhasznált képet és szöveget is. A Facebook hirdetést folyamatosan elemezzük, hogy Ön a legjobb eredményt kapja nem csak megjelenések és kattintások számában, hanem a költségekben is.

Facebook hirdetések számos fajtája közül segítünk kiválasztani Önnek a legjobbat. Nem kell Önnek a lehetőségek között elvesznie, elmondja nekünk, hogy mit szeretne Facebook hirdetésként feladni?
Van már rajongói tábora és azt szeretné növelni, készítsünk egy hatásos  bejegyzést majd hirdessük meg!  Ha ez sem lenne elég, akkor támogassuk meg egy képes hirdetéssel. Ha Ön nyitott a mobil eszközök felé is, akkor készítsünk közösen Facebook hirdetést a mobil eszközökre. Sokféle lehetőségünk van a Facebook hirdetésekre, engedje, hogy segítsünk Önnek.

Facebook alkalmazások

Sokan szeretnek játszani a Facebookon, Önnek van egy jó ötlete valósítsuk meg közösen egy Facebook alkalmazás formájában.

Facebook alkalmazását megtervezzük, legyen szó grafikáról és programozásról. Amennyiben szükséges adminisztrációs felületet készítünk hozzá, amin keresztül folyamatosan ellenőrizheti hogyan változik a rajongók száma, vagy a feliratkozók száma.

Facebook alkalmazást az elkészítés után sem hagyjuk magára, segítünk az indulásakor és ha szükséges akkor népszerűsítjük az alkalmazását, és nem csak a rajongói, vagy lehetséges rajongói között.

Facebook hirdetésekkel, alkalmazásokkal, marketing kampányokkal kapcsolatos terhek mellett levesszük válláról a  teljes online marketinggel kapcsolatos teendőket is. Vállalkozása biztos  kezekbe kerül Nálunk, legyen szó keresőoptimalizálásról vagy Google Adwords hirdetésről. Ezen lehetőségek alkalmazásával vállalkozásának bevétele folyamatosan növekedni fog, de ha még nincs weboldala akkor sincs nagy baj, mert elkészítjük weboldalát és teljes grafikai megjelenését

Hozzászólások zárolva vannal.