Facebook
ápr 4, 13
Weboriginal
No Comments
Facebook home

Facebook home

Mai napra hívott meg Facebook alapítója számos újságírót egy sajtótájékoztatóra, ami magyar idő szerint 19:00 órakor kezdődött. Már a sajtótájékoztató nyilvánosságra kerülésétől folytak találgatások, hogy mit is akar Mark Zuckerberg bejelenteni? Legtöbben a Facebook telefonjára tippeltek és jól is tippeltek.

A sajtótájékoztató során Facebook alapítója mutatta be a “Facebook home ” nevezetű réteget amit androidos telefonhoz lehet telepíteni majd. Ezen szoftver telepítése után telefonunk fő funkciója az lesz, hogy a Facebookot használjuk de ebbe minden olyan egyéb applikációt is beintegráltak amit úgy véltek, hogy fontos lehet ( instagram, gmail pl. ).  Nem lesz így probléma telefonálni, sms-t küldeni sőt a Facebookon beszélgetni sem. Egyből mindenről értesülhetünk ami ismerőseinkkel történik a Facebookon.

facebook-phone-screen

Működés közben mutatták be az új androidos Facebook telefont majd rátértek arra is, hogy mikortól is lehet használni. Április 12-től lesz letölthető a Facebook home Samsung és HTC felhasználóknak.

facebook-home-april-12

Másik fontos kérdés volt mikortól lehet Facebook home-s telefonokat vásárolni és milyen gyártó készülékein? Mark Zuckerberg először megmutatta, hogy  HTC és Samsung telefonjain lesz elérhető, és főleg az újabb modelleken .Majd a HTC  mutatta be azt a készüléket amelyet majd április 12-től lehet kapni Amerikában. Ez a készülék  a HTC First nevet kapta, és 99.99 USD -ért lehet kapni a AT&T szolgáltatónál.

 

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.