Facebook
ápr 3, 14
Weboriginal
No Comments
Facebook hirdetés a főoldalon belépés előtt/után

Facebook hirdetés a főoldalon belépés előtt/után

Előre szeretném bocsájtani, hogy ez bejegyzés nem a politikáról szól, nincsen benne semmilyen politikai orientálódás, egyszerűen a jól kihasznált marketing eszközről szól.

Jelenleg még nem megoldott ( vagy én nem tudok róla) , hogy több profilt össze lehessen kapcsolni Facebook-on, így kénytelen voltam kilépni az egyikből ( a sajátomból ) és  egy másikba átlépni. Ekkor láttam a következő hirdetést, amely a kilépés után, a Facebook főoldalon volt látható.

FireShot Screen Capture #226 - 'Üdvözlünk a Facebookon – jelentkezz be, regisztrálj, vagy csak tudj meg többet róla!' - www_facebook_com__stype=lo&jlou=AfelmkmDUZ1_34TjCi4a15CQABSRwrMgHVcSRo_39KQhXlmaHmbcbXMDQc

Azt kell mondjam, jó helyre lett pozicionálva ez a hirdetés. Sokan vannak úgy,  minden egyes alkalommal kilépnek a Facebook-ról ha már nincsen ott dolguk, vagy egyszerűen annyira nem is érdekli őket csak időnként ezért mindig kilépnek.

Videós hirdetés majdnem teljes oldal  terjedelemben, minden információ egy helyen amit egy hirdető át akar adni a felhasználónak.  Csak dicsérni tudom aki ezt  így megcsinálta, de azért arra kíváncsi lennék hányan nézték meg ezt a hirdetést, hányan kattintottak rá, és mondjuk egy termék hirdetés esetében milyen nézettséget lehet ezzel produkálni ?

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.