Facebook
Sze 22, 12
Weboriginal
No Comments
Facebook engedélyezi a felhasználóknak, hogy tevékenységi naplójukból  töröljenek

Facebook engedélyezi a felhasználóknak, hogy tevékenységi naplójukból  töröljenek

Facebook bejelentette, hogy hamarosan minden felhasználó számára engedélyezi, hogy tevékenységi naplójukból a keresési tevékenységeket töröljenek.

Jelenleg csak a státusz frissítést lehet törölni a felhasználóknak, az elkövetkezendő hetekben ezt az új lehetőséget engedélyezni fogják az összes felhasználó fiókjában. De, hogy is fog ez kinézni és működni?

Facebook

Facebook ez úgy képzeli el, hogy ezentúl látni fogod, hogy milyen kereséseket végeztél így ha látod akkor dönteni is  tudsz majd róla, hogy melyiket szeretnéd eltávolítani. Törölni a tevékenységi naplóban tudunk majd.

Mark Zuckerberg egyúttal bejelentette azt is, hogy a jövőben Facebook saját kereső modulján fognak dolgozni.

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.