Apple
Sze 28, 12
Weboriginal
No Comments
Apple bocsánatot kért

Apple bocsánatot kért

Alig egy hete mutatta be Apple iPhone 5-öt, ezzel együtt az új operációs rendszerét az iOS6-ot. Már régebben is lehetett hallani, hogy az új telefonból kiveszik a Google Maps alkalmazást és helyette a sajátjukat teszik be. Ez a csere nem sikeredett a legjobbra. A térkép kevés adattal rendelkezik, amely területeken rendelkezik adattal ott nagy pontatlanságot is mutatott.  A hibák sokrétűek voltak, volt ahol fektetett képek voltak láthatóak, volt ahol a jelzett létesítmény nem volt megtalálható. Ezen hibák javítását ugyan megkezdte az Apple, a felhő alapú szolgáltatást folyamatosan fejlesztik, előbb utóbb biztosan jó lesz.

Egy hetet kellett arra várni, hogy a hibáktól hemzsegő Maps miatt az Apple vállalat jelenlegi vezetője Tim Cook  bocsánatot kérjen a felhasználóktól. “Szörnyen sajnáljuk, hogy csalódást okoztunk felhasználóinknak” , majd a levélben más alternatívákat javasol addig amíg az Apple térképe jól nem fog működni. Levelében  javaslatot is tesz arra, hogy honnan lehet letölteni egyéb programokat, illetve ha valaki másik programot használna akkor hogyan tudja kis ikonba kitenni az adott térképet az iPhone-jára.

Bennem gonosz módon felmerült, hogy amikor Steve Jobs végrendelkezett és 4-5 évnyi tervet hagyott hátra, mikor mit hogyan csináljanak akkor ez is benne volt a tervben?  Ez a fiaskó azon kívül, hogy sokáig fognak rá az emberek emlékezni, milyen hatással lesz / volt a cég részvényeire?

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.