Facebook
Már 28, 12
Weboriginal
No Comments
3 tipp az utolsó pillantban Timeline-ra váltóknak

3 tipp az utolsó pillantban Timeline-ra váltóknak

Ha tetszik ha nem péntektől minden vállalati oldal esetében Timeline lesz csak elérhető. Aki még nem váltotta át oldalát Timeline-ra annak még itt van három tipp amit érdemes megfogadni.

Adj oldalaidhoz Mérkföldkövet

Most már lehetőségünk van arra, hogy cégünk főbb eseményeit amelyek a múltban történtek meg, jelezzük az oldalon. Használd ki ezt a lehetőséget, adj oldaladhoz  hozzá egy régi eseményt, mint  mérföldkő.

Amikor mérföldkővet adsz hozzá  akkor az a teljes szélességben fog megjelenni, így 800px széles lesz, míg a normál bejegyzések csak fel ilyen szélesek.

Szabd testre a miniatürizált képeket

A fedőkép alatt lévő és az új oldalon testre szabható applikációk képeit szabjuk testre, adjunk hozzá egyedi képet, hangsúlyozzuk ki az adott applikáció miről szól.

Thumbnail Facebook

Készíts fedőképet

Fedőkép készítése lehet a legkönnyebb feladat, de pont ez amit el is lehet rontani. Ez az első kép amit a látogató lát az oldalunkból, ez a kép legyen jó minőségű, kisebb ne legyen mint a rendelkezésünkre álló rész. A fedőkép jellemezze vállalkozásunkat, használjuk akár az arculatunk egyes elemeit és színeit is.

Coca Cola Coverphoto

Itt egy rövid összefoglalás is olvasható mire figyeljünk oda a Facebook oldalunk Timeline-ra történő váltásakor.

Facebook Google+ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.